Обрат! Според L'Equipe будят Шумахер днес

56174
Обрат! Според L'Equipe будят Шумахер днес

Лекарите от болницата във френския град Гренобъл пристъпиха към постепенно събуждане от състоянието на изкуствена кома на 7-кратния шампион във "Формула 1" Михаел Шумахер, съобщи днес в. "Екип", цитирайки неназован собствен източник.

В първите дни след тежкия инцидент на Шумахер бяха направени две операции, като телесната му температура беше свалена до 35 градуса, за да се ограничи опасността от по-нататъшни поражения на мозъка. Изданието посочва, че пострадалият реагира добре на процеса за извеждане от кома, който е започнал в началото на тази седмица.

Последните официални съобщения за състоянието на Шумахер бяха направени в средата на януари и гласяха, че то е стабилно, но критично. Тогава стана известно, че разследването на инцидента ще продължи още две седмици. След изтичането на този срок следователите трябва да представят резултатите на пресконференция.

Според информация, дошла от мениджъра на Шумахер по-рано днес, не бе планирано скоро бившият пилот да бъде ваден от комата. Впоследствие лекарите явно са взели друго решение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Мотоспорт