Williams първи показа новия си болид

51337
Williams първи показа новия си болид

От днес започват представянията на новите болиди за сезон 2015, с което се слага край на затишието пред буря. Подобно на миналата година, и тази година Williams избра списание F1 Racing, за да даде на читателите поглед отвътре към новия болид. Самият отбор „туитна“ корицата на списанието, което ще излезе на пазара утре.

 

Официално: Алонсо подписа с McLaren, Бътън остава

След месеци спекулации относно бъдещето на Фернандо Алонсо, днес всичко вече има и официален характер. Снощи най-реномираните британски...

От тази една единствена снимка не може да се вадят някакви заключения, освен че FW37 е много по-красив и изчистен спрямо предшественика си. Веднага на око се набива значително по-късият нос на болида, както и олекотената откъм много елементи аеродинамична конфигурация (която обаче тепърва ще се търси и развива през сезона). Видно е и, че цветовете на болида са по-изчистени, с което FW37 наистина изглежда много привлекателен за окото.

Очакванията са, че с грозотиите от миналия сезон е свършено, но предстои да разберем. Днес ще бъде показан, официално, новият болид на Force India.

Техническият директор Пат Саймъндс сподели пред Autosport: „Вероятно имахме късмет, че част от конкурентите ни имаха проблеми миналата година, но не бива да умаловажаваме това, което постигнахме.

Люис Хамилтън е световен шампион за втори път!

Люис Хамилтън победи в последния старт за сезона, записвайки своята 11-та победа през година. Но това няма значение, защото тук важното...

Да, имахме чудесен задвижващ блок, но също така през 2013 г. имахме същия двигател, с който бяха спечелени двете титли от Red Bull, а ние бяхме много назад. Затова смятам, че се развихме много.

Но ние водим битка с големите момчета. Водим битка с отбори, които харчат два пъти повече пари от нас – и това прави придвижването напред много, много трудно.“

Днес ще видим още Force India, а останалите болиди ще бъдат разкрити на 29 януари (McLaren), 30 януари (Ferrari), както и на 1 февруари, когато е първият от четирите дни предсезонни тестове на „Херес“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Мотоспорт